Trenerduo klar for Volda 2

Kjell Frode og Svein Erik blir hovedtrenere for rekruttlaget

Publisert:

November 17, 2022

Kjell Frode Ervik og Svein Erik Grevsnes blir likestilte hovedtrenere for Volda 2, og skal dermed lede laget sammen i 4. divisjon neste år. Duoen har signert en ettårskontrakt. 

De overtar treneransvaret etter Terje Haugen Øye som etter årets suksess-sesong går over i en ny trenerrolle i yngres. Det rettes en stor takk til Terje for den gode jobben og utviklingen han har sørget for de siste to sesongene, som ble kronet med opprykk til 4. divisjon og kretsmesterskap i år. 

Oddvar Nautvik i sportslig utvalg er svært fornøyd med å ha fått på plass denne duoen. 

- Vi i VTI-fotball er veldig glade for å ha landet denne avtalen. Disse i tospann var tidlig en prioritet for oss. Vi ser frem til samarbeidet kommende sesong, og har troen på at dette prosjektet vil hjelpe oss videre mot målsetningen om å utvikle, og foredle det gode spillermaterialet vi har i klubben i dag, på best mulig måte.

 

Svein Erik «Rikken» kommer fra Ørsta, hvor han har hatt ansvar for flere aldersbestemte lag. «Rikken» har spilt 10 år i Ørsta og 20 år i Åmdal som spillende trener. Kjell Frode er et kjent navn i VTI-fotball, og markerte seg særlig som spiller for Volda på 1990 og 2000-tallet. Kjell Frode har trent aldersbestemte lag i over 10 år, samt fungert som spillende hjelpetrener på a-lagsnivå. Begge to kjenner hverandre godt. I tillegg har de hatt trenerengasjement sammen for Team Søre.  


Den nye trenerduoen ser frem til å jobbe sammen med en ambisiøs spillergruppe. Kjell Frode og «Rikken» forteller at de har ulike styrker som trenere, og har definert ansvar løselig etter det. De ser frem til en ny sesong hvor de skal bryne seg på tøffe utfordringer i ny divisjon. 

- 4.divisjon er et betydelig steg opp nivåmessig, som betyr at vi må bruke forsesongen godt for å være forberedt til det som møter oss. Mange lokaloppgjør i år gjør at vi håper på masse publikum og interesse rundt laget, sier trenerduoen. 


Vi gleder oss til kommende sesong!