To Voldinger i cupfinalen!

«Voldaduellen»

Publisert:

May 19, 2023

Når cupfinalen sparkes i gang lørdag klokken 16:00 er det med en volding på hvert av de to cupfinalelagene. Sivert Heltne Nilsen er kaptein for Brann og Martin Ove Roseth spiller for Lillestrøm.

Sivert har spilt cupfinale med sin far (Lars Arne Nilsen) som trener og slått ut Brann på veien, men skal nå spille finale med klubben i sitt hjerte og forteller hvordan det kjennes på kroppen:

-          Det er en guttedrøm å få spille cupfinale for Brann. Det er veldig stort og jeg føler meg heldig som får være med på dette, forteller Brann-kapteinen.

Selve cupfinalen går dessverre av stabelen uten Martin Ove Roseth som er ute med skade, men 24-åringen har bidratt på veien til Ullevål i kampene mot både Sogndal og Tromsø. Han gleder seg til begivenheten:


- Det er veldig stort å komme til cupfinale. Det er sånn man håper og drømmer om når man begynner med fotball. Når jeg er innom supporterne så merker jeg at hele byen koker. Jeg er dessverre ute selv med litt plager, men det er godt å kjenne på å ha vært med på veien og jeg gleder meg stort til å se et fullsatt Ullevål!


Til unge sultne Volda-spillere som drømmer om å spille cupfinale en dag, forteller Sivert:


-          Ha det gøy med fotballen og vær takknemlig for fantastiske Volda Stadion med fasiliteter i Norgestoppen. Alt ligger til rette for mye trening både sommer og vinter.


Martin Ove deler det samme budskapet til Sivert, som er godt nytt for alle som vil nå langt i Volda.


- Til unge spillere så er det viktigste å kose seg med fotballen. I Volda har man alle muligheter til å bli god, det er et fantastisk anlegg, så ta turen ut og ha det gøy!

Vi ønsker begge kamphanene lykke til og måtte den beste voldingen vinne!