Sverre Sætre Orten klar for Volda

Sverre styrker Voldatroppen

Publisert:

May 25, 2023

Vi har gleden av å meddele at Sverre Sætre Orten har signert for Volda frem til august. 21-åringen falt for fristelsen av å spille for Volda i sommer, før det venter mer college-fotball i USA til høsten.

-         Det er først og fremst for å få en best mulig treningshverdag og en kamparena for at jeg skal kunne utvikle meg best mulig i løpet av sommeren, sier Sverre om avgjørelsen om å gå til Volda.

Midtbanespilleren er opprinnelig fra Ørsta, og har spilt for både Ørsta og AAFK 2. Om hva han kan tilføre laget sier han følgende:

-         Som spiller er jeg veldig energisk, liker å ta stor del i spillet og veldig glad i å ha ballen i beina og få vist frem ferdighetene mine. Også liker jeg selvfølgelig best å skape målsjanser og score mål.

At vi er en fremoverrettet og spennende klubb nevnes som en av årsakene til at Sverre har valgt å signere for oss:

-         Jeg er ganske overrasket over hvor seriøst og gjennomført det er her, og hvor mye arbeid som legges ned for at det skal være en best mulig klubb og at lagene skal prestere best mulig.  

Sportslig leder, Arild Hagen Bakke ser positivt på at Sverre er kommet inn og at Volda er et springbrett for unge spillere med ambisjoner:

-         Vi er veldig glad for å få Sverre til Volda. En meget god lokal fotballspiller som passer godt inn i klubben og i spillergruppen både menneskelig og sportslig. At vi klarer å signere en slik spiller håper vi kan være med på å sende et signal til de som ønsker å ta neste steg i veien mot drømmene. Og med den gode relasjonen vi har til både eliteserieklubber og obos-liga klubber så er vi et springbrett for unge, lovende spillere.

Sverre er klarert for spill i Volda-trøyen og neste kamp er hjemme mot Spjelkavik allerede på lørdag klokken 16:00.

Vi ønsker Sverre hjertelig velkommen til Volda og gleder oss til å se den tekniske midtbanespilleren på banen!