Sjømatkompaniet Ålesund er kampsponsor mot Hønefoss

Vi håper Hønefoss faller i fisk

Publisert:

May 5, 2023

Sjømatkompaniet Ålesund er kampsponsor når det på lørdag er duket for kamp mellom Volda og Hønefoss BK på Volda stadion.

Sjømatkompaniet Ålesund AS (SKÅ) gleder seg til og være dagens kampsponsor når Volda møter Hønefoss BK lørdag 06. mai kl. 13:00. Sjømatkompaniet Ålesund vil i forbindelse med kampen bidra med smaksprøver på noen av sine produkter før kampstart – i tillegg til å dele ut 1 røkt laks til 5 heldige publikummere. Publikum får utlevert hvert sitt lodd ved inngangen til kampen.

VTI Fotball og SKÅ har inngått samarbeid hvor alle lag i VTI Fotball kan gjennomføre det som trolig er Norges beste dugnad for idrettslag med salg av sunne hverdagsprodukter.

INGEN KRAV TIL MINUMIMSALG – INGEN FORSKUDDSBETALING – FRAKTFRITT LEVERT KLUBBHUS – ALLE SALGSLISTER TILRETTELAGT – FISKEPRODUKTER AV GOD KVALITET - GOD FORTJENESTE

- Vi i Sjømatkompaniet Ålesund AS ser frem til et langsiktig og godt samarbeid med VTI Fotball, og håper at mange vil benytte seg av muligheten til å skaffe seg inntekter til et økt og inkluderende aktivitetsnivå for alle i VTI Fotball.

Kan du tenke deg å vite mer om denne unike muligheten? Ta turen på lørdag.

Kontakt: erik@sjomatkompaniet.no

Vi gleder oss til samarbeid og kamp!