Pijus er klar for Volda!

Pijus Marcinkevicius (21) har signert for Volda

Publisert:

February 24, 2023

En aktiv dag kulminerer i nok en spiller. Det er med stor glede vi kan meddele at Pijus har signert en avtale med klubben som gjør ham til Voldaspiller i 2023. 21-åringen kommer til Volda fra Bergsøy.

-         Jeg er en midtbanespiller som liker å springe, være offensiv og score mål. Jeg er også glad i å slå inn i bakrom og gjøre assist, sier hovedpersonen selv og beskriver seg som en boks-til-boks spiller.

En kjapp titt på fotball.no viser også at han er relativt målfarlig. I 2022 scoret han 18 mål på 19 kamper for Bergsøy. Pijus er opprinnelig fra Litauen. Han har i tillegg til Bergsøy også spilt for Hødd. Denne helgen flytter han til Volda og skal i tillegg til å spille for A-laget også jobbe på FFO.

Pijus blir med det dagens andre signering for herrelaget. Både Pijus og Olav har begge trent med Volda siden før jul, men har nå endelig satt penn til papir.

Hovedtrener for herrelaget, Fannar Berg Gunnolfsson, er svært fornøyd med sine nye signeringer:

-         Det er to veldig spennende unge spillere med mye potensiale i seg. Jeg er veldig glad for å få disse spillerne inn i troppen og det vil hjelpe oss i den kommende sesongen.

Både Pijus, Olav og resten av laget skal i aksjon på lørdag i treningskamp borte mot Træff kl. 16.30.

Vi ønsker Pijus hjertelig velkommen til Volda stadion!