Olav har signert for Volda!

Forsvarsspiller Olav Aarre Hånes (19) har signert for Volda

Publisert:

February 24, 2023

Det er med stor glede vi i VTI Fotball kan meddele at Olav har signert en avtale med klubben. Olav har spilt for Hødd frem til i fjor, men blir Voldaspiller i den kommende sesongen.

Olav er opprinnelig fra Åsane i Bergen, hvor han har spilt for Tertnes. Han har også bodd to år i Spania, hvor han fullførte videregående samtidig som han spilte for klubbene Atletico Benidorm og Vilayojosa Cf. Til tross for sin unge alder har han altså hentet impulser fra mange steder, men ser frem til å bli grønn i 2023.

-         Det føles som et riktig valg, sier Olav og forteller at han har funnet seg godt til rette i laget og i bygden.

Det er kanskje ikke så rart, for Olav er også litt Volding selv. Han har nemlig en bestemor fra Volda og en far som er født her. I tillegg til å spille for A-laget studerer Olav personlig trener ved Høyskolen i Volda.

På banen beskriver han seg selv som en forsvarsspiller som er glad i å ha mye ball i beina, og involvere seg i ulike faser av spillet.

-         Utenfor banen er jeg en ganske sosial type, men også glad i å trene mye på egenhånd for å bli bedre.

 

-         Jeg ser frem til å ha en god sesong der vi kan spille god fotball og ta flest mulig poeng, sier Olav.

 

Vi i VTI Fotball ønsker Olav hjertelig velkommen til Volda og Volda stadion, og gleder oss til å følge ham i sesongen som kommer.