Nytt navn på anlegget og treningsbanen

Fra i dag heter vårt fantastiske anlegg SpareBank1 Idrettspark og treningsbanen SpareBank1 Rekrutt

Publisert:

May 23, 2023

Takket være vår stolte generalsponsor SpareBank1 SMN, har VTI Fotball et fantastisk moderne idrettsanlegg. Anlegget rommer mange fasiliteter: stort idrettsareal, fotballhall, fotballstadion med kapasitet på 2000 tilskuere, aktivitetspark og parkeringsanlegg.

Fra i dag er det offisielt at navnet på dette herlige anlegget er SpareBank1 Idrettspark. Samtidig er det klart at treningsbanen vår får nytt navn, som heretter skal hete SpareBank1 Rekrutt.

-         Vi er veldig fornøyde med de nye navnene. Vi har et stort anlegg, så vi er glade for å få en samlebetegnelse på hele stadionområdet som samtidig fremhever vår gode generalsponsor, sier markedsansvarlig i VTI Fotball, Marius Rusti.

 

-         I tillegg er vi veldig stolte over at vår generalsponsor skal bekle navnet på treningsbanen, som fra nå av skal bære det passende navnet SpareBank 1 Rekrutt.

 

-         I VTI Fotball handler mye av hverdagen og lag-kulturen om å vise hva det er mulig å få til når man jobber sammen. På den måten identifiserer vi oss svært godt med SpareBank1 sitt budskap: Sammen får vi ting til å skje.

Fra venstre: Robert Bratteberg, Arne Lothe, Rønnaug Myklebust, Marius Rusti

 

Arne Lothe og Robert Bratteberg i SpareBank1 SMN er i likhet med oss begeistret over å ha landet denne avtalen:

-         Arne Lothe og Robert Bratteberg er glade for å kunne ønske velkommen til Sparebank1 Rekrutt. Det er et flott og komplett idrettsanlegg som nå får navnet Sparebank1 Idrettspark. Her vil det være mye idrettsglede for små og store. Sparebank1 SMN er stolt hovedsponsor til VTI Fotball.

 

Avtalen bidrar til at VTI Fotball kan fortsette arbeidet med å utvikle anlegget til stor glede for våre medlemmer og Voldas befolkning.

I tillegg til et stort skilt ved innkjørselen, vil navnene selvsagt bli markert med skilting på anlegget.

Vi gleder oss over et godt og spennende samarbeid og til å skape stolte øyeblikk sammen.