Fotballmoro for små og store

Masse idrettsglede og topp stemning

Publisert:

November 20, 2022

Denne helgen gikk årets utgave av Kiwi Bama cup av stabelen i SpareBank1 hallen og på SpareBank1 banen. Med barn og fotball i fokus ble det en fantastisk opplevelse for små og store.

Etter tre års cuptørke var idrettsgleden stor da vi kunne arrangere cup igjen, og entusiasmen i helgen tyder på at det var etterlengtet! Årets Kiwi Bama cup slo nemlig alle rekorder fra tidligere innendørscuper. Årets påmelding var så stor at noen av kampene måtte flyttes utendørs.

Med 158 påmeldte lag og 1100 spillere i alderen 6-12 år, lå alt til rette for høstens store høydepunkt. Teller vi med familiemedlemmer ble det godt over 3000 mennesker innom under årets cup.

Det ble masse fotball, smil og glede, men det ble også tid til lek, mat og frukt. Det var herlig å se fotballgleden og innsatsen de unge viste foran et entusiastisk publikum av besteforeldre, foreldre og søsken.

25 dommere fra klubben i alderen 12 til 17 år stilte opp hele helgen og gjorde en fantastisk jobb!

Takk til alle deltakere, frivillige og sponsorer som sørget for en vellykket cuphelg. Uten den sterke frivillige innsatsen hadde det vært umulig å gjennomføre en så stor og GOD cup!

Neste år blir Kiwi Bama cup arrangert som utecup i september (da har vi plass til enda flere lag). Det er bare å glede seg.

Se stoor bilderull fra årets Kiwi Bama cup her: