Fjerner konseptet AFO fra 1. august

FFO 2023/24

Publisert:

February 28, 2023

Tilbudet om alternativ aktivitet (AFO) utgår fra høsten av. Fotball-FFO-en vil selvfølgelig pågå for fullt, og vi kan garantere at den blir minst like bra!

Det er en helhetsvurdering som ligger bak nedleggelsen av AFO. Vi ønsker å gå tilbake til røttene og ta tilbake fokuset inn mot fotballaktiviteten.

Dette handler også om antall ansatte vi har til høsten, da flere av våre faste ansatte flytter eller er ferdig å studere. For å sikre oss at vi har nok voksenressurser og for å garantere å ivareta barnas beste og behov, vil det derfor tilbys utelukkende FFO og Bygg1-Akademiet kommende skoleår.

Selv om hovedfokuset vil være på fotball, vil det fortsatt være et variert tilbud med fokus på det sosiale samspillet. Vi vil i tillegg ha en rullerende dag i uken med alternativ aktivitet.

Vi har et begrenset antall plasser både på FFO og Bygg1-akademiet. Vi utvider derfor Bygg1-akademi tilbudet fra 2 til 3 dager i uken. Dette for å innfri behovet som etter hvert har meldt seg for den eldste målgruppen. Vi håper at det skal bli plass til alle som ønsker å være med, men det kan være en fordel å være kjapt ute.

 Vi gleder oss til det vi kan og skal tilby fremover. I sommer er det dessuten 10 år siden FFO-en vår så dagens lys, og gjett om jubileet skal feires.

FFO retter stadig blikket fremover, men ta en liten titt bak på milepælene etter 10 års utvikling: