Fantastisk start på Bygg1 akademiet

Sportslig leder Arild Hagen Bakke oppsummerer høstens Bygg1 akademi

Publisert:

January 28, 2023

Bygg1 akademiet kan siden oppstarten i sommer betegnes som en knallsuksess. To dager i uken samles 65 unge, ivrige og talentfulle spillere til trening på Bygg1 akademiet. Dette er et tilbud vi er veldig stolt av.

På akademiet lærer spillerne tekniske øvelser og det jobbes mye med utvikling og forbedring av individuelle ferdigheter.

-         Mye av fokuset går på å utvikle spillernes ferdigheter både teknisk og taktisk. Gruppene er tilrettelagt i forhold til ferdigheter, og målet er å gi alle tilpasset opplæring for å føle mest mulig mestring, sier Arild Hagen Bakke.

Arild forteller at et godt læringsmiljø er et svært viktig element i opplæringen som spillerne får på Bygg1 akademiet.

-         Det handler mest av alt om å utvikle spillerne til å skape et godt læringsmiljø, få fokuset på å ta ansvar for egen læring og videreutvikle seg selv til å bli best mulig.

Satsingen på Bygg1 akademiet kommer ikke av seg selv, og Arild forteller at Bygg1 som samarbeidspartner er gull verdt.

-         Samarbeidet med Bygg1 har gjort at vi har fått løftet utstyrsnivået til et høyt nivå. Spillerne har alt de trenger av utstyr hengende på stadion og det skaper en solid tilhørighet til konseptet, og de føler seg profesjonelle. Dette tror vi har en stor effekt på barnas læringsmiljø og både spillerne og trenernes forventninger skrus opp.

En talentfull gjeng

Det er nå fylt opp med spillere på Bygg1 akademiet, og vil bli praktisert venteliste fremover.

-         At vi nå har 65 barn på Bygg1 akademiet gjør vi at har fullt opp med tanke på kapasitet. Det gir oss mulighet til å tenke utvidelse og spissing for å fortsette den gode utviklingen vi er i gang med, sier Arild fornøyd.

-         Det har også gjort det mulig for oss å utvide tilbudet og investere videre med blant annet PlayerMaker som vi er helt unike på her i området, legger han til.

Onsdag 21. desember blir siste trening før jul på Bygg1 akademiet. Vi ser virkelig frem til oppstart igjen i 2023.