Dagleg leiar og medlems- og kommunikasjonsansvarleg på plass!

Publisert:

November 13, 2022

Rønnaug Myklebust (49) startar som dagleg leiar iVTI Fotball den 1. november. Det er vi veldig stolt over. Rønnaug er eitkjent namn i VTI Fotball og har vore aktiv i klubben sidan 2010. Rønnaug harvore innom nesten alle tenkelege roller i klubben. Ho har hatt ulike verv ogfunksjonar i klubben som trenar, kontaktperson, styremedlem, cup-nemd, ansatt iFFO og medlem i sportsleg utval. 


- Eg gler meg til nye utfordringar i klubben, og ser fram til å vere med åpåverke den sportslege satsinga for VTI Fotball, seier Rønnaug.


Marius Rusti (25) startar som medlems- og kommunikasjonsansvarleg den 1.november. Marius er opprinneleg frå Bergen og kjem inn med eit brennandeengasjement og stort pågangsmot. Han har fullført ei bachelorgrad i SportManagement ved Høgskolen i Molde og har i tillegg erfaring fråmarknadsavdelinga i Odd Ballklubb der han har hatt ulike arbeidsoppgåver. 


- Eg ser fram til å bli kjent med alle dei frivillige, medlemmane ogresten av alle dei som brenn for VTI Fotball, seier Marius. 


Vi ønskjer Rønnaug og Marius velkommen som ansatte hos oss, - ta godt i mot dei.