Bertel O Steen ny GULL-sponsor

Avtalen innebærer blant annet at Bertel O Steen logoen vil pryde vår flotte drakt kommende sesong

Publisert:

March 17, 2023

Vi i VTI Fotball er veldig stolte og glade for at Bertel O Steen går inn som GULL-sponsor i VTI Fotball.

Som en del av samarbeidet vil Bertel O Steen ha en egen utstillingsplass for bil på stadionområdet. I tillegg til å bli mer synlige på stadion, vil Bertel O Steen pryde begge skuldrene på vår flotte drakt i årets sesong.

Hovedtrener for herrelaget, Fannar Berg Gunnolfsson, fikk like før jul overlevert en splitter ny Peugeot e-2008 modell av Bertel O Steen. Fannar forteller at han er meget godt fornøyd med bilen:

-         Jeg er veldig takknemlig for denne gode bilen. Peugeot er et bra bilmerke. Det er en fin familiebil og veldig komfortabel å kjøre.

Vi oppfordrer våre medlemmer som ønsker seg ny bil om å legge turen innom Bertel O Steen for en hyggelig bilprat/handel. Vi kan også glede med at Bertel O Steen snart vil tilby gode og gunstige medlemsfordeler du kan benytte deg av som medlem i VTI Fotball.

Legg turen innom Bertel O Steen sine flotte lokaler i Mosflatevegen 8 i Ørsta for et bredt og godt utvalg av lekre biler.

Bertel O Steen blir selvfølgelig også å finne på Volda Bilmesse, som arrangeres av VTI Fotball lørdag 15. april i SpareBank 1 Hallen.

Vi gleder oss over å ha med Bertel O Steen på laget. Samarbeidet er gull verdt!