49 påmeldte lag til sesongen

Klare for en forrykende sesong

Publisert:

February 27, 2023

I 2023 har vi hele 49 påmeldte lag i miniturnering og seriespill, to lag mer på guttesiden enn i fjor. Ekstra gledelig er det at vi har påmeldt lag i alle årsklasser på både gutte- og jentesiden.

Den sportslige aktiviteten blir med andre ord høy over hele linjen i alle aldersgrupper. Totalt er det omtrent 400 spillere i klubben ved sesongstart i 2023. At vi stiller med så mange lag gjenspeiler seg i den fantastiske innsatsen til alle som bidrar i klubben. Dette viser ikke minst at det gror godt.

-         Det er veldig positivt at vi ser en økning i antall lag. Vi skulle helst hatt en økning også på jentesiden, men det tror vi kommer etter hvert med tiltak inn mot rekruttering, sier sportslig leder Arild Hagen Bakke.

Arild fremhever også stabiliteten i ungdomsfotballen.

-         Det er kjekt å bemerke seg at vi ikke har nedgang i antall lag i ungdomsfotballen eller voksenfotballen, noe som viser at vi klarer å holde på spillerne også inn i det alderssegmentet som normalt sett har stort frafall.

En stor takk til alle trenere, lagledere og andre støttespillere som driver lagene våre. Dere gjør en fantastisk jobb og er hovedgrunnen til at vi klarer å skape vekst og holde på aktiviteten. Resultatet er trivsel og utvikling for alle.

Vi ønsker alle lagene lykke til i årets sesong, og håper at den blir fylt med mye fotballglede og gode opplevelser!