Eat Move Sleep Cup

EAT MOVE SLEEP cup

Volda TI Fotball håndplukket av NFF til viktig ambassadørrolle


Volda TI Fotball håndplukket av NFF til viktig ambassadørrolle

Helsemyndighetene er bekymret for folkehelsa, og særlig for utviklingen blant barn og unge. Som Norges største særforbund ønsker nå Norges Fotballforbund, sammen med sin hovedsamarbeidspartner BAMA, å bidra til å bedre folkehelsa gjennom konseptet Eat Move Sleep.

- Volda TI Fotball er en motivert og engasjert klubb som er opptatt av sunne verdier. Vi er imponert over innsatsen som de gjorde for å formidle Eat Move Sleep-budskapet til spillere, foreldre og nærmiljø, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt.

Eat Move Sleep skal hjelpe både små og store

I følge helsemyndighetene beveger vi oss generelt sett ikke nok, vi spiser for lite frukt og grønt, fisk og grove kornprodukter, mens vi fortsatt får i oss for mye sukker, salt og mettet fett. I tillegg sover ungdom mye mindre enn anbefalt, samtidig som 1 av 4 voksne sliter med søvnproblemer.

- Med Eat Move Sleep skal våre ambassadørklubber formidle kunnskap, inspirasjon og holdninger som vi vet både barn, unge og voksne vil ha glede av. Ikke bare på idrettsbanen, men også på alle andre arenaer som skole, jobb og fritid der man også er avhengig av overskudd, konsentrasjon og godt humør, sier Bjerketvedt.

Spennende år

- Det forplikter å være en ambassadørklubb. De skal være foregangsklubber og sørge for å formidle Eat Move Sleep-verdiene gjennom hele året. Blant annet skal de motivere til å gå og sykle til og fra trening og kamper, at spillerne får i seg sunn mat og drikke før og etter aktivitet, og at man praktiserer skjermfritt soverom. Kiosker og utsalgssteder vi også få en sunnere profil, sier NFFs generalsekretær.

- I tillegg skal alle ambassadørklubbene arrangere en egen Eat Move Sleep Cup, der spillere og tilskuere blant annet vil lære mer om hvor viktig det er å ha et sunt og godt kosthold, og få nok fysisk aktivitet og søvn, avslutter Bjerketvedt.


Kontaktpersoner:

Eat Move Sleep i Volda: Solveig Storeide, solveig@vti-fotball.no / 90565727

NFF: Holger Roald, holger.roald@bama.no

Bama: Håkon Andersen, hakon.andersen@bama.no


Eat Move Sleep er et konsept fra NFF og BAMA, i samarbeid med EAT Foundation. Les mer om konseptet her


_______________________________________________________________________________________________


ems2016_4


(Tidlegare Bendit-fotballcup)

Kampane går INNE i MØREhallen frå fredag til søndag, 29.nov - 01.des


Vi er heldige som ligg på fylkesgrensa, så her får du truleg møte lag du aldri har møtt før. Vi kan garantere at det vert mykje moro både på og utanfor bana, med hoppeslott, hoppebane, EMS-telt, rebusløp og meir :).

Cupen er for JENTER og GUTAR i alderen 6-12 år.

2019


ems2016_1

ems2016_2

ems2016_3


Flotte EMS-premiar til alle!


Det er ein HALLCUP, så kapasiteten vert noko meir begrensa enn når det er utecup, difor: Først til mølla!

For spørsmål, send epost til: cup@vti-fotball.no eller solveig@vti-fotball.no


Mvh
Styringsgruppa EAT MOVE SLEEP CUP

ems2016_8

ems2016_6