Meny

VTI Fotball

Volda Damelag i 2 div også i 2018?

Volda Damelag i 2 div også i 2018?

"Kil/Hemne-saka" kan gi ringvirkninger for flere

​"Kil/Hemne-saka" kan gi ringvirkninger for flere enn bare Kil/Hemne og Grei.

Det har den siste tiden pågått en sak angående Grei fotball som har brukt en ikke spilleberettiget spiller, uten å få noe poengtrekk for det, poeng som ville medført at Grei rykket ned og at Kil/Hemne beholdt plassen i 1 divisjon damer. Så kan man lure på hvorfor vi i Volda legger dette ut på våres hjemmeside? Grunnen til det er at når Volda endte i utgangspunktet på en "trygg" plass på tabellen så var det fortsatt en sjanse for å rykke ned, avhengig om Kil/Hemne rykket ned eller beholdt plassen. Da rykker de ned i Volda sin avdeling og antall lag vil ikke gå opp.

Denne saken er langt fra over enda og ønsker du å lese mer kan du lese her "Nedrykksdrama kan havne i namsretten" (link til sak på Vg.no)


VTI-fotball sin uttalelse:

Frå klubben sin ståstad er det ein spesiell situasjon å stå i. Vi hadde heilt til siste kamp eit håp om å klare å halde oss i 2.divisjon for eiga maskin, men det gjekk diverre ikkje vegen den sesongen her. Det å kanskje ikkje vite før heilt oppi sesongstart om vi likevel får tilbod om 2.div byr på diverse utfordringar. Både når det gjeld spelarsamtalar, rekruttering, å behalde dei vi har, trenarplanar, budsjett, etc. Det er stor forskjell både sportsleg og økonomisk på dei to divisjonane.

Sportsleg Utval jobbar no med å sjå på alle aspekt av saka, og vil saman med styret kome med ei eiga uttale om det. VTI Fotball ynskjer å vere ein klubb i 2.div for A-lag Dame, men om det er det riktige i 2018 må ein finne ut av i dialog med alle berørte. At vi skal vere der i 2019 er eit klart mål!!

-Daglig leder og sportslig leder-

Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Bygg 1
Rotevatn
NOG
Tussa
Aurstad
Stamina

Hovudsponsor

Intersport
VoldaMaskin
Brunvoll
Statoil
KIWI

Støttespelarar

Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny