Meny

VTI Fotball

Tine Fotballskule 2019

Tine Fotballskule 2019

Tine Fotballskule AUGUST 2019

​Tine Fotballskule har av ulike årsaker blitt flyttet til August og nærmere bestemt 12-16 august! Vi holder åpent fra 08:30-16:30, men hovedaktiviteten på fotballskolen er fra 09:00-15:00.

Parallelt med Tine Fotballskule vil det være et camp-tilbud i regi av FFO. Dette camptilbudet tar for seg litt meir variert aktivitet​ enn Fotballskulen som har litt mer fokus på fotball, men lekpreget fotballaktivitet og tilpasset alder og ferdigheter.

Vi har tidligere og i over 20 år hatt gode erfaringer fra Tine Fotballskule og med flyttingen til August har vi stor tro på at vi skal klare å videreføre dette konseptet! I 2018 ble vi kåret til årets Tine Fotballskule av Sunnmøre Fotballkrets, og vi tar naturligvis sikte på å bli enda bedre enn i fjor.

I påmeldingsskjema finner dere Tine Fotballskule sammen med Sommer-camp August. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for flesteparten som melder seg på (nemlig de som går på FFO) ved å ikke ha for mange skjema i omløp. Derfor har vi laget dette samleskjemaet hvor Tine Fotballskule også kommer under.

LINK TIL PÅMELDINGSSKJEMA 

(google sheet, ekstern link)

Skjermbilde 2019-06-27 kl. 19.20.25

Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Circle K
Kiwi
Volda Maskin
Rotevatn
NOG
Tussa
Stamina

Hovudsponsor

Ose A/S
Hovden og Vatne
Bygg1
Intersport
Brunvoll

Støttespelarar

Eurosko
Bil og Gummiservice
Optimal
Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny