Meny

VTI Fotball

Mai-Camp på FFO

Mai-Camp på FFO

Mai = mange fridager for skolebarn...

​​​Vi sitter på kontoret en tidlig vinter-dag i 2018 og ser på årshjulet. Det er tungt, vått og kaldt ute denne ettermiddagen da MAI-camp kommer på agendaen. Vi ser på hverandre og tenker det samme (antar jeg); det hadde vært litt deilig å ha noen dager på kontoret i mai, med planlegging, gjøre forfallende arbeid og kanskje kan det være mulig å få hodet over haugen med ting å gjøre en gang i mai.......... Det føles ganske kynisk å si det, mer galskap å skrive det, men samtidig så er det den ærlige sannheten og den må vi tørre å formidle og mene uten at man vil noe vondt med det! Det var lenge veldig få påmeldte barn til denne campen (11 og 18 mai). Vi har en nedre grense på 10 for å holde åpent og det så lenge ut til at det ikke skulle bli noe camp denne gangen.. Fristen kom og fristen gikk ut, jeg tenkte ikke så mye mer på det enn at jeg antok at det kom til å bli den triste meldingen ut til foreldre om at det dessverre ikke var nok søkere til at vi kunne ha åpent, en melding som er fryktelig tung å sende for vi vet at mange har problemer med å ta seg fri fra jobb pga manglende barnevakt osv. så når tallene var klare og vi telte 24 barn påmeldt den 11 mai og 16 påmeldt den 18 mai så var det gjort. Det ble camp, prosessen «best mulig for barna» var umiddelbart igang! Få på plass nok ansatte, få på plass badevakter til svømming på idr. bygget og fylle nok luft i dekkene på syklene - det var bare å gjøre seg klar for snart kom det til å komme mellom 30 og 40 unge håpefulle, som gledet seg til å være sammen med oss og oppleve nye ting kanskje, eller bare ha noen å være sammen med å dele opplevelser med! 

Så til de to på kontoret tilbake på nyåret som innså at det ville være godt med noen "fridager" en gang i mai............. haugene kan bare vokse, forfallende arbeid får vente eller bli gjort av noen andre og planlegge....(?) det kan vi gjøre langsmed! Å være med de fantastiske barna på FFO, TO ganger i mai............det overgår alt og vi er utrolig privilegerte som får lov å være med å ta del i de her sine liv!

IMG_0573

Tur til Prestesetra fredag 11 mai. De eldste var ikke helt begeistret da vi tok fatt på turen, men de første som kom igang med leken når vi kom frem... :) 

IMG_0579

Blomsterpiker er obligatorisk i mai. Her har vi Maria og Emilia som nesten har gjort slutt på bestanden av den type lilla/hvit blomst....tomt på lager.

IMG_0585

Hvem sa tur til syden for 70.000,- når vi har slike dager og badeplasser rett utenfor "huset".


PS: Håper dere alltid vil melde på barna deres på camper og lignende det er givende for både store og små!

Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Bygg 1
Rotevatn
NOG
Tussa
Aurstad
Stamina

Hovudsponsor

Intersport
VoldaMaskin
Brunvoll
Statoil
KIWI

Støttespelarar

Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny