Meny

VTI Fotball

Jenter i fokus

Jenter i fokus

J2008 - et lag i flyt

​​​I disse tider hvor jenteløftet pryder alle hjemmesider, veldig mange seminar og foredrag i regi av krets, forbund og klubb dreier seg om jentefotball og jenteløftet!

De jentene vi har i egen klubb på j10 er en veldig spennende gjeng! En blanding av de som vil bli best, de som enda ikke helt vet hva de syns om fotball, men som har det veldig kjekt og jentene som egentlig ikke syns så veldig om fotball, men som digger å være en del av gjengen og være med venner. Alle som en blir sett, alle får oppfølging enten relasjonelt eller individuelt og de vinner kamper, ja jammen taper de kamper også, men det er læring...alt dreier seg om læring! VTI-fotball er veldig stolt av spillere, trenere og solide foreldre som stiller opp daglig til kjøring, organisering og leding av kamper og treninger slik at jentene kan komme til duk og dekket bord - for om jentene har mannlig eller kvinnelig trener, norsk eller ikke norsk er ikke så relevant, men at jentene kommer på trening og til kamp, blir fulgt opp, blir hørt og sett og blir tatt på alvor, ja da vil de komme igjen og de vil bli flere istedenfor færre!

Fortsett det gode arbeidet, vi gleder oss til å følge dere i fortsettelsen og til dere som bidrar utenfor banen - fortsett med det dere gjør, det er ikke uten grunn at jentene til en hver tid har smilet på og sprudler på og utenfor banen!

del 1

del 2

del 3

sunnhet

coaching 1

coaching 2


Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Bygg 1
Rotevatn
NOG
Tussa
Aurstad
Stamina

Hovudsponsor

Intersport
VoldaMaskin
Brunvoll
Statoil
KIWI

Støttespelarar

Bil og Gummiservice
Optimal
Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny